Inschrijving Koeltoernooi 2020 is geopend!

Beste tennisvriend(in),
We gaan het proberen, we gaan het doen!

Van maandag 31 augustus 2020 tot en met zondag 6 september 2020 willen wij graag weer het Koeltoernooi op ons tennispark in Grathem organiseren. Zo nodig starten wij met de wedstrijden op zondag 30 augustus 2020. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de Corona maatregelen die dan gelden. We starten echter gewoon met de voorbereidingen en de inschrijvingen. Uiteraard spelen we volgens de dan door de KNLTB bepaalde wedstrijdvoorwaarden en houden we ons aan de regels van de overheid en het RIVM.

We proberen uiterlijk woensdag 19 augustus een besluit te nemen over het eventueel niet doorgaan van het toernooi. We brengen daarvan natuurlijk iedereen tijdig op de hoogte. Eventueel betaalde inschrijfgelden worden uiteraard terugbetaald bij het niet doorgaan van het toernooi.

Wanneer je op 31 december 2020 de leeftijd van  25 jaar hebt bereikt, willen wij jou van harte uitnodigen om dit jaar (weer) mee te spelen. Misschien kun je nog iemand anders enthousiast maken voor ons toernooi, stuur daarom dit mailtje gerust door.

Inschrijven graag via  www.toernooi.nl onder Koeltoernooi 2020. Inschrijving is mogelijk tot en met zondag 16 augustus 2020. Schrijf je echter snel in om teleurstellingen te voorkomen. Mocht een categorie voor de sluitingsdatum vol zitten dan sluiten we de inschrijving voor die categorie. Volg de berichtgeving daarover ook op  www.toernooi.nl.

Dringend verzoek om in het opmerkingenveld aan te geven of je zondag 30 augustus 2020 wel of niet beschikbaar bent om te spelen.

Wij verheugen ons weer op een gezellig en sportief toernooi en hopen jou dit jaar ook weer te begroeten op ons tennispark in Grathem.

Met vriendelijke tennisgroet,

Wedstrijdleiding Koeltoernooi 2020,

Wilfred Zentjens
Mireille Schoonbroodt